Från tanke till handling

I mer än 40 år har jag arbetat inom den alternativmedicinska sektorn och sett hur friheten till den egna hälsan successivt begränsats i Sverige.

När jag 1972 öppnade min patientmottagning så kunde jag behandla mina patienter med örter och homeopatiska produkter utan Läkemedelsverkets och Läkemedelsindustrins inblandning. Så är det inte längre.

Idag har Läkemedelsverket med tolkningsföreträde av läkemedelslagen tagit kontrollen och förbjuder det ena kosttillskottet efter det andra. Läkemedelsverket har förbjudit många biverkningsfria kosttillskott och örter, ex. kolloidalt silver, mariatistel och hagtorn. Nästa på tur att förbjudas kan vara CBD-oljan (cannabinoider från hampafrön) . Detta innebär allvarliga begränsningar för valfri vård av den egna hälsan – men till gagn för Läkemedelsindustrin.

Ett område som hittills lämnats tämligen fritt är utövandet av alternativ medicin. Nu har nuvarande regering tillsatt en utredning som ytterligare hotar begränsa den alternativmedicinska vården. I utredningens direktiv omnämns att alternativmedicinska utövare skall begränsas rätten att behandla ett antal sjukdomar för att ”värna om patientsäkerheten”! Inte nog med detta, de skall även registreras och om de inte gör detta så skall de få en straffpåföljd!

Min förhoppning är att den här crowdfundingen, insamling av pengar, skall bli grunden till en fond för att  finansiera en opinionsbildande verksamhet för alternativ medicin och för att avslöja de krafter som vill begränsa din frihet till din egen hälsa.

Låt oss alla hjälpas åt. Det kan du göra genom att antingen sätta in pengarna på bankgirokontot eller swisha. Jag har ansvaret över de insamlade pengarna.
Du som utövare av alternativa behandlingsmetoder, du som har ett företag som säljer hälsokostprodukter/kosttillskott, du som patient eller du som själv vill kunna bevara rätten till din hälsa på ett valfritt sätt – stöd då denna fond.

Hjälp oss att finansiera arbetet med att:

– tydliggöra bilden av alternativmedicinen.

– syna lagar och regler som står i vägen för rätten till hälsa.

– synliggöra det organiserade motståndet.

– bedriva lobbyism för rätten till sin egen hälsa.

 

Syftet är att din och min valfrihet till vår egen hälsa inte skall ytterligare begränsas.

Raimo Heino

LÄNK TILL INSAMLINGEN:
http://raimoheino.se/

2 tankar om ”Från tanke till handling”

  1. Jag tycker detta är ett underbart alternativ att göra Jag skall göra allt jag kan för att hjälpa dig att sprida detta. Har swishat lite pengar och hoppas kunna bidra mera och fler gånger. Vi måste få ett slut på detta dödande som den Svenska sjukvården håller på med att göra för mänskligheten Det allt handlar om är pengar inte att göra mänskligheten frisk att bota människor är det viktigaste för oss alla som håller på med alternativ medicin Nu måste vi alla vakna och samarbeta med våra kunskaper för att föra ut detta. Jag vill ha friska människor på vår Jord Varm kram Inger Agnar i Sveg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 + tjugo =